Sportieve aftrap van het nieuwe jaar met de DSC Midwinterloop

.

Traditiegetrouw vindt op de derde zondag in januari de DSC Midwinterloop plaats. De 42e editie staat op zondag 20 januari gepland. “We nodigen iedereen uit om het jaar sportief te beginnen”, aldus de organisatie.

De Midwinterloop is een hardloopevenement met een recreatief karakter. Jong en oud, geoefend of beginner kan meedoen. De vier afstanden (4,5 – 7 – 10 en 15 kilometer) zijn uitgezet in de bossen van landgoed De Hoek. De start is om 13.00 op het sportcomplex van de Diepenveense sportclub aan de Schuurmansweg 20. Men kan zich vanaf 12.00 inschrijven in het clubhuis.

Voorafgaand aan de Midwinterloop vindt de Kidsrun voor basisschoolleerlingen plaats. Kinderen van vier tot twaalf jaar lopen, ingedeeld naar leeftijd, de 300, 600 of 1200 meter rond het voetbalveld. Run 2B Fit verzorgt om 10.45 de warming-up. Om 11.00 starten de jongste deelnemers. “Meedoen is gratis, dus we hopen op een grote deelname van jeugdige hardlopers. En niet alleen uit Diepenveen, maar ook uit de omgeving. Het zou natuurlijk geweldig zijn als er op 20 januari hele klassen en clubteams meedoen.”

Inschrijven kan per mail onder vermelding van naam, geslacht en groep op kidsrun@midwinterloop-diepenveen.nl. Voor meer informatie over de Kidsrun en de Midwinterloop kan je een kijkje nemen op staging2.midwinterloop-diepenveen.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.