Sint- en Kerstactie van GO Olst

OLST – De Olster ondernemersvereniging GO presenteert ook dit jaar weer een grote Sint- en Kerstactie. Na aankopen bij de deelnemende winkeliers ontvangen de klanten stempels en volle kaarten gelden als een lot. Het prijzenpakket bestaat onder andere uit Meindl wandelschoenen, een sieradenset, een schoonheidsbehandeling, diverse cadeaubonnen en nog veel meer. De actie is inmiddels begonnen en loopt door tot en met 31 december.

Gedurende die periode ontvang men bij elke bestede 5 euro bij de deelnemende ondernemers een stempel op een daarvoor bestemde stempelkaart. Als de kaart met twaalf stempels vol is, kan deze gedeponeerd worden in één van de daarvoor bestemde bussen bij de deelnemende winkels. Tijdens de kerstmarkt op 8 december ontvangt men dubbele stempels. De volle stempelkaarten kunnen tot en met woensdag 3 januari 2019 worden ingeleverd. De trekking van de prijzen vindt die dag plaats.
Supermarkt de Plus stempelt niet mee; wel staat daar een bus waarin men de kassabon van de boodschappen (minimaal 60 euro) kan deponeren, voorzien van naam en telefoonnummer, zodat deze kassabon meetelt als volle spaarkaart.
De deelnemers zijn Boek en kantoorhandel Korten, Bakkerij Jolink, Tuincentrum en bloemen Hollegien, Supermarkt Plus, Beautyleen, Optiek Monique, De Olsterhof, Nobach schoenen, Slijterij De Dom, Logt rijwielen, Nouk en Lies en SanTé Lingerie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.