Home / Sallandcentraal / Scholingsvouchers voor technische arbeidsmarkt

Scholingsvouchers voor technische arbeidsmarkt

ZWOLLE – Voor inwoners van de provincie Overijssel die zich verder willen ontwikkelen in de techniek zijn er sinds 26 november scholingsvouchers beschikbaar. Met de vouchers wordt een gedeelte van de opleidingskosten vergoed. De vouchers zijn onderdeel van de Overijsselse Techniekuitdaging, een samenwerking van technische fondsen, arbeidsmarktregio’s en Provincie Overijssel om een boost te geven aan de Overijsselse technische arbeidsmarkt. Het gaat om in totaal vijfhonderd vouchers die bestemd zijn voor mensen die een baan zoeken in de techniek en zich hiervoor willen omscholen. En voor mensen die al werken in de techniek en zich verder willen ontwikkelen. Ook aanstaande technische docenten kunnen gebruik maken van de vouchers. De Overijsselse Techniekuitdaging zet de vouchers in om de instroom in de technische arbeidsmarkt te vergroten en de ontwikkeling van het bestaande personeel te verbeteren. De technische branches en de Provincie Overijssel stellen hiertoe gezamenlijk 1,6 miljoen euro beschikbaar. Zie verder www.overijsselsetechniekuitdaging.nl.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.