Scholierentoernooi en Kindertafeltennisfeest van TTV Wijhe

WIJHE – TTV Wijhe houdt in de kerstvakantie voor de 46-ste keer het jaarlijkse Albert Heijn tafeltennistoernooi voor basisscholieren (groep 5 tot en met 8). Daarnaast staat ook het Kindertafeltennisfeest (groep 3 en 4) op het programma. Voor beide activiteiten worden de kinderen uit de hele gemeente Olst-Wijhe uitgenodigd.

Het Albert Heijn Tafeltennisscholierentoernooi wordt op donderdag 3 januari gespeeld in het clubgebouw van TTV Wijhe aan De Lange Slagen. De kinderen spelen per leeftijdscategorie om de prijzen. Hun prestaties tellen echter ook mee voor de prijs voor de beste school. Vorig jaar won Sint Jozef uit Wijhe de wisselbeker.
Op de woensdagen 12 en 19 december kunnen de deelnemers aan het scholierentoernooi van 14.00 tot 15.30 uur gratis trainen in het clubgebouw van TTV Wijhe aan De Lange Slagen. Voor batjes, balletjes en drinken wordt natuurlijk gezorgd.
Op vrijdagochtend 4 januari houdt TTV Wijhe het Albert Heijn Kindertafeltennisfeest voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen in haar clubgebouw. De kinderen gaan allerlei aan tafeltennis gerelateerde spelletjes doen. Onder de deelnemers worden vier vrijkaartjes voor Ballorig verloot. Ook meedoen? Stuur dan voor 31 december een mailtje aan ttvwijhe@hotmail.com. Schrijf hierin de voor- en achternaam, de naam van de school, de groep waar je in zit en een telefoonnummer voor noodgevallen. Voor de vrije trainingen hoef je je niet aan te melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.