Scholier uit Rijssen gepakt met vuurwerkpistool

RIJSSEN – De politie heeft afgelopen maandag een minderjarige jongen uit Rijssen aangehouden. De jongen had een vuurwerkpistool mee naar zijn school aan de Cattelaar genomen.

De school kreeg een melding dat een leerling mogelijk een vuurwerkpistool in zijn tas had. Met het oog op de veiligheid van de leerlingen en de medewerkers aarzelde de schoolleiding niet en nam meteen contact op met de politie. De politie was snel ter plaatse en startte een onderzoek waarbij ze het vuurwerkpistool aantroffen. De jongen moest mee naar het bureau voor verhoor en het vuurwerkpistool werd in beslag genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.