Rode Kruis Da-Le-Ni schenkt geldbedrag aan Hospice Dalfsen

DALFSEN – Namens het bestuur van het Rode-Kruis Da-Le-Ni (Dalfsen, Lemelerveld, Nieuwleusen) overhandigden penningmeester Derk Hogenkamp uit Dalfsen en een bestuurslid uit Nieuwleusen een cheque van wel liefst 500 euro aan het hospice ’t Huis de Pastorie in Dalfsen.

Dit bedrag werd in ontvangst genomen door drie vertegenwoordigers van de vrijwilligers en twee vanuit het bestuur van de vrienden van het hospice. Dit mooie bedrag is bijeengebracht door de vele vrijwilligers van de Rode-Kruis welfare activiteiten, collectes en verkoop van onder andere tulpen.

Zoals Derk Hogenkamp terecht memoreerde: “Het is van vrijwilligers voor vrijwilligers.” Tevens is van de collectes ook een donatie gedaan aan de voedselbank Dalfsen-Nieuwleusen.

Tijdens de ontvangst met koffie werd enthousiast verteld over het ontstaan van het hospice en werd het reilen en zeilen uitgelegd, waarbij ook mooie verhalen en anekdotes uit het hospice voorbij kwam. Daarna werd er nog een rondleiding door het gebouw gegeven waarbij de diverse vragen nog konden worden beantwoord. Met grote dank namen de vrijwilligers van het hospice afscheid van hun collega’s van het Rode Kruis.

V.l.n.r. Huub Schultz, Diny Laarman, bestuurslid uit Nieuwleusen, Derk Hogenkamp, Dineke Jansen en Jenny Plaggenmarsch.

Tekst en foto’s: Geert Bistervels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.