Roalter Jong’s en St. Caecilia opnieuw samen in HOFtheater

RAALTE – Mannenkoor Roalter Jong’s en Orkest St. Caecilia verzorgen op zaterdag 22 december opnieuw een gezamenlijk winterconcert in het HOFtheater. Ditmaal met als thema ‘All You Need’. Ook in 2016 stonden het koor en het orkest al samen in het Raalter theater.

Ze brengen een avondvullend programma met niet alleen maar kerstliederen, maar ook andere nummers die passen in de feestelijke decembersfeer. Het concert is al uitverkocht. “Dat er opnieuw veel belangstelling voor dit concert zou zijn, verrast ons niet”, aldus Ben de Roos van de Roalter Jong’s, “maar dat het zo snel uitverkocht zou zijn hadden we niet verwacht.”
De openingsact van deze avond word georganiseerd door de partners van de mannen van de Roalter Jong’s onder leiding van Annet Schwarte en belooft een vroom spektakel te worden.
Ook maakt die avond de nieuwe dirigent van de Roalter Jong’s haar opwachting. Ben de Roos: “Dit concert is een prachtige opstap naar ons jubileumjaar 2019, waarin ons koor het twintigjarig jubileum gaat vieren.” Zie verder staging2.roalterjongs.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.