Rabobank schenkt 250 kaarten Raalte on Ice aan Voedselbank

RAALTE – Rabobank Salland heeft 250 gratis toegangskaarten voor Raalte on Ice beschikbaar gesteld voor de Voedselbank. Die mag die uitdelen aan minimakinderen.

Binnen de bank is een speciaal marktteam actief dat zich bezighoudt zich met allerlei zaken die spelen in de gemeente Raalte. Paul Maas, manager Grootzakelijk en MKB bij Rabobank Salland: “Met het marktteam Raalte van de Rabobank vinden wij dat eigenlijk alle kinderen een middag moeten kunnen schaatsen tijdens Raalte on Ice. Daarom hebben wij dit initiatief genomen.” Samen met de Rabobank PinPin-mascotte overhandigde Paul Maas afgelopen zaterdag de toegangskaarten aan Frans Rouwenhoff van de Voedselbank.
Raalte on Ice is nog tot en met zondag 6 januari in het centrum van Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.