Raalte organiseert een gezellige middag voor senioren uit alle dorpen

In de maand december organiseert de gemeente Raalte een gezellige middag voor de ouderen uit de gemeente. Met deze middag wil de gemeente ouderen in het zonnetje zetten, maar ook stimuleren om er even uit te gaan. De middag heeft dan ook de titel ‘Komt d’r is uut!’ gekregen.

Onder het genot van een drankje kunnen de bezoekers genieten van muziek. Er zijn spelletjes waar de senioren aan deel kunnen nemen. Over ieder dorp is een expositie met oude foto’s gemaakt en ook is de bibliotheek aanwezig. Voor de bezoekers die graag op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen is er een uitleg over het gebruik van tablets. Het programma is samengesteld in samenwerking met de ouderenbonden, Wijz Welzijn en stichting Evenmens.

De middag is bedoeld om elkaar te ontmoeten; niet alleen tijdens de middag zelf, maar ook daarna. Tijdens de middag worden de bezoekers gestimuleerd om er vaker op uit te gaan. Want onder de mensen komen en erop uit gaan doet de mens goed.

Deze middag is bedoeld voor senioren uit alle dorpen van de gemeente Raalte. Is dit iets voor u? Meld u dan aan. U bent van harte welkom. Kent u wel iemand in uw omgeving die dit leuk zou vinden, informeer diegene ook over deze middag, of nog leuker, kom samen.

‘Komt d’r is uut’ is op woensdagmiddag 12 december. Het programma is van 14.00 tot 16.00 uur. Vanaf 13.45 staat de koffie klaar in de mooi aangeklede en verwarmde tent op het parkeerterrein van het gemeentehuis in Raalte. Aanmelden kan door een mail te sturen naar joukje.bos@raalte.nl. Telefonisch aanmelden kan via 06 – 203 400 49.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.