Raalte maakt zich op voor komst Straat van Stasse

‘’Nog twee nachtjes slapen. De voorbereidingen zijn in volle gang.
Wij hebben er een goed gevoel over. En jullie, Raalte?’’ Met deze tekst kondigt de crew van de Straat van Stasse de komst naar Raalte aan op Facebook. Op 5 december viert het radioteam pakjesavond in en met Raalte.
Wat er die dag allemaal gebeuren staat nog niet helemaal vast. Hoe dan ook komt de Staat van Stasse met een grote productiebus naar de Grote Markt in Raalte. Het is de bedoeling dat er bij meerdere speciale zuilen gestemd kan worden op de Top 2000. Om 18.00 uur begint een uitzending met Radio2-DJ’s Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof, die hun programma vanuit Raalte verzorgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.