Home / Sallandcentraal / Proef de Kerst bij Overesch

Proef de Kerst bij Overesch

Proef de Kerst bij Overesch

RAALTE – Kok Paul Herbrink is op zondag 9 december weer te gast bij Overesch Ecologische Landbouw. Hij kookt tussen 11.30 en 16.30 uur weer allerlei feestelijke gerechten in de boerderijwinkel. De kok heeft flink wat smakelijke recepten bedacht: voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Van crostini met ossenworst tot ijstaart, van hangop tot rode uien-chutney. De bezoekers mogen die proeven en krijgen de recepten mee naar huis. Vanzelfsprekend is het terrein helemaal in kerstsfeer aangekleed. Daarnaast mogen kinderen broodjes bakken boven een vuurtje of even knuffelen met een biggetje. Tenslotte is het die dag ook mogelijk om een wandeling te maken langs de velden van het boerenbedrijf. Overesch Ecologische Landbouw is te vinden aan de Hondemotsweg 40 in Raalte.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.