Home / Sallandcentraal / Presentatie over zorgverzekering in Dorpshuus

Presentatie over zorgverzekering in Dorpshuus

HEINO – Erik Feijen van Salland Zorgverzekeringen en William Potkamp en Rianne Koolhof van Zorgkantoor Midden IJssel verzorgen op maandag 10 december een presentatie over de zorgverzekering in het Dorpshuus in Heino. Erik vertelt over de veranderingen in de basisverzekering en geeft tips geven om te kunnen besparen op de zorgverzekering. Zo zal ook de verzekering van de gemeente Raalte ter sprake komen. William en Rianne geven uitleg over hoe de langdurige zorg (WLZ) in Nederland is geregeld en wat het zorgkantoor Midden IJssel voor de inwoners van Heino kan betekenen. De presentatie duurt van 13.30 tot 16.00 uur. De entree is gratis, inclusief een kop koffie/thee.

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.