Poezië, muziek en humor in het HOFtheater

De nederpopband Van Dik Hout keert terug in de theaters en staat op vrijdag 7 december in een uitverkocht HOFtheater. Op zaterdag 8 december opent Erik van Muiswinkel de ramen en deuren van zijn leven in een afwisselende, hilarische cabaretvoorstelling. De zondagmiddag is gereserveerd voor het muziekcafé met Jeroen Zijlstra & Tjitske Jansen, waarbij poëtische teksten en jazzy kleinkunstliederen samen komen.

Van Dik Hout | Het Beste Van

Al meer dan twintig jaar staat Van Dik Hout aan de top van de Nederlandse muziekindustrie met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden zij met de hitsingle Stil in mij een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de nederpop. Met Het Beste Van brengen zij o.a. de grootste hits; ‘Alles of Niets’, ‘Stil in mij’ en ‘Zij maakt het verschil’ (Poema’s) terug naar de Nederlandse theaters. Met een beleving zoals alleen Van Dik Hout dat kan!

De voorstelling van Van Dik Hout is uitverkocht in het HOFtheater.

Erik van Muiswinkel | De Oplossing

Erik van Muiswinkel komt naar Raalte met… De Oplossing! In De Oplossing probeert Erik van Muiswinkel de ramen en deuren van zijn leven open te gooien. Maar lukt hem dat ook? Honderd minuten lang is hij afwisselend vader, kleuter, puber, ouwe lul, alfaman, betadromer, meester en discipel, in een stroom van enerverende en hilarische verhalen.
De Oplossing: terug naar de basis, opnieuw nadenken, huiswerk maken. Een cabaretvoorstelling in het Nederlands, Grieks, Italiaans en Zoeloe, voor ieder nieuwsgierig mens van tien tot honderd jaar. Nu, met slechts 3 imitaties! (In dienst van het verhaal.)

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling van Erik van Muiswinkel op zaterdag 8 december om 20:15 in het HOFtheater. Kaarten kosten € 20,00 per stuk.

Jeroen Zijlstra & Tjitske Jansen | Nieuws van twee kanten

Tjitske Jansen is de belangrijkste Nederlandse dichter en performer van haar generatie. Jeroen Zijlstra is improviserend musicus (piano, toetsen en gitaar, immer in gezelschap van zijn vertrouwde jazztrompet). Een ontmoeting tussen deze twee persoonlijkheden brengt literatuur en muziektheater bijeen. Nieuws van twee kanten is een literaire muzikale middag waarop de poëtische teksten van Tjitske Jansen en de jazzy kleinkunstliederen van Jeroen Zijlstra samenkomen. Swingend, rauw en teder. Een reis door het leven. Het leven van Zijlstra en Jansen zelf, én van dat van hun publiek.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling van Jeroen Zijlstra & Tjitske Jansen op zondag 9 december om 15.00 in het HOFtheater. Kaarten kosten € 12,50 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.