Peter van Dijk in de synagoge

RAALTE – Peter van Dijk brengt op zondag 16 december het joodse verhaal ‘Zlateh de geit’ op de planken in de voormalige synagoge in Raalte. Het verhaal speelt zich af rond het Chanoeka feest. Micha, een jongen van een jaar of zeven, kijkt erg uit naar het feest. Maar als blijkt dat er dat jaar geen geld is om het feest te kunnen vieren, zit er maar één ding op. Van zijn vader moet Micha zijn lievelingsdier Zlateh naar de slager in de stad brengen. Zal Micha zijn vader gehoorzamen? De voorstelling is bedoeld voor de hele familie, alle leeftijden. Het geheel wordt omlijst door klezmer-muziek. De organisatie is in handen van Guusta Zuurbier en Johan Jonker van het Stilte- en Bezinningscentrum, dat sinds kort in de synagoge gevestigd is, en het HOFtheater. Aanvang is om 14.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Kaarten zijn te reserveren via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.