Parkinson Café in Deventer

RAALTE/DEVENTER – Op woensdag 12 december vindt een nieuwe editie van het Parkinson Café plaats bij woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen in Deventer-Colmschate. Ditmaal staat een aflevering van Parkinson TV op het programma. Na afloop wordt de aflevering besproken onder leiding van Parkinson-verpleegkundige Tonnie Tempelman. Het programma duurt van 14.30 tot 16.30 uur (met inloop vanaf 14.00 uur). Voor meer informatie: Annie Overmars-Groen, mob. 06-10863396 of e-mail: info@parkinsoncafedeventer.nl. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig en de entree is gratis.PW Janssen is te vinden aan de Hermelijn 2 in Deventer-Colmschate.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.