Ozan Ihtiyar volgt hoofdtrainer Dave Kok op bij SV Marienheem

SV Mariënheem is rond met de nieuwe trainer voor het volgende voetbalseizoen. De 30-jarige Ozan Ihtiyar volgt Dave Kok op. Hij heeft besloten om de club te verlaten. Ozan heeft de jeugd doorgebracht bij Go Ahead, Schalkhaar en Comschate. Hij was als speler actief bij De CJV-ers, ASV Alexandria, DVV Sallandia, IJsselstreek en Turkse Kracht.

Zijn trainerscarriére begon bij EVV Anadolu in Eerbeek. Hij is nu anderhalf jaar trainer bij ASV Alexandria in Apeldoorn. “Ozan is ook ondernemer en eigenaar van Combi supermarkt in Raalte. Omdat onze club in de buurt is, was dit voor Ozan goed te combineren”, aldus Alfons Schotman van de technische commissie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.