Oudejaarsconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Traditiegetrouw sluit Everhard Zwart op zaterdag 29 december het concertjaar van de WH Zwart Hal in Lemelerveld af met een Oudejaarsconcert. Everhard heeft een voorliefde voor de Frans romantische orgelliteratuur, maar is daarnaast ook een majestueus vertolker van Bach, Reger, Liszt of andere beroemde componisten zoals Händel of Mendelssohn. Natuurlijk speelt hij werken van enkele van deze componisten, maar daarnaast staan ook muziekstukken van M.C. Festing, A. Guilmant, C. Williams en W.H. Zwart op het programma. Via een scherm in de muziekhal krijgt iedereen gelegenheid om mee te kijken naar zijn muziekspel op het Monarch orgel. Na afloop is er de gelegenheid om Everhard persoonlijk te ontmoeten. Natuurlijk zullen de oliebollen niet ontbreken. Aanvang is om 15.00 uur. De entree bedraagt 12 euro, inclusief koffie/thee en een drankje en hapje na afloop (kinderen tot en met 12 jaar gratis). Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-email: adhuetink@gmail.com of via de site: staging2.huetink-royalmusic.nl. Daar is ook het volledige programma van het Oudejaarsconcert te vinden.