Oudejaarsbeurs bij Paul Roescher

(Advertorial)

RIJSSEN – Van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 december en op maandag 31 december vindt bij Paul Roescher in Rijssen de jaarlijkse Oudejaarsbeurs plaats. Het programma bestaat naast aanbiedingen ook uit leuke activiteiten, proeverijen en interactieve demonstraties en workshops.

De Oudejaarsbeurs is de laatste kans voor mensen die de prijswijzigingen van 2019 willen ontlopen. “Ook in onze bedrijfstak voeren leveranciers in 2019 prijsverhogingen door als gevolg van de economische groei. Daarom willen we onze klanten graag helpen om hun woning nog te kunnen inrichten voor de prijzen van dit jaar”, zo meldt het bedrijf. Dat voordeel loopt al snel in de honderden of zelfs duizenden euro’s. Naast keukens en badkamers kan men bij Paul Roescher ook terecht voor een uitgebreid aanbod tegels, vloeren, haarden, kasten en sinds kort ook eethoeken. Met 17.500 m2 showroom biedt het bedrijf, dat ook een vestiging in Apeldoorn heeft, Europa’s grootste keuze onder één dak.
Maar de Oudejaarsbeurs is veel méér dan alleen geld besparen. Van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 december en op maandag 31 december is er bij Paul Roescher namelijk van alles te beleven. Van spectaculaire shows en interactieve demo’s tot proeverijen en live pianomuziek. Kinderen mogen die van donderdag tot en met zaterdag zelf wat lekkers maken in de keuken. Van cupcakes tot bladerdeeghapjes en van koekjes tot snoepspiezen.
De Oudejaarsbeurs van Paul Roescher vindt plaats in de Megastore aan de Plaagslagen 2 in Rijssen. De Megastore is iedere dag vanaf 9.00 uur geopend. Op 27 en 28 december duurt de Oudejaarsbeurs tot 21.00 uur, zaterdag 29 december is Paul Roescher geopend tot 16.30 uur en op 31 december wordt de Oudejaarsbeurs om 16.00 uur afgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.