Oud en Nieuw feest Elckerlyc

LUTTENBERG – Elckerlyc in Luttenberg presenteert op oudejaarsavond en in nieuwjaarsnacht een groot Oud en Nieuw feest. Van 19.00 tot 20.00 uur mogen de allerjongsten samen met hun ouders kindervuurwerk afsteken op het plein voor Elckerlyc. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen die voor 12 uur al in bed liggen. Er wordt gezorgd voor marshmallows, warme choco en een borrel of glühwein voor de ouders. Elckerlyc zorgt zelf ook voor wat siervuurwerk. Om 22.00 uur gaat het programma verder met het Top 2000 Café. Iedereen is welkom om gezamenlijk op groot scherm de ontknoping van de Top 2000 te volgen. Marielle Verhoef en Marleen Rodijk spelen een aantal nummers uit de Top 2000 live. Een tafel voor tien personen kost een tientje (inclusief een borrelplank). In de muziekzaal kunnen de kinderen kijken naar een leuke film. Om 24.00 uur wordt het nieuwe jaar ingeluid met een groot siervuurwerk buiten. Vanaf 00.30 uur staat DJ Jeff achter de draaitafels, zodat iedereen dansend het nieuwe jaar in kan gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.