Open Mariënheem klaar voor veertiende editie

MARIENHEEM – Traditioneel wordt op 3e Kerstdag in het Sallandse Mariënheem het open darttoernooi gehouden in Sporthal ’t As-spel. De zaal is op donderdag 27 december open vanaf 10.00 uur.

Er wordt ’s morgens om 11.00 uur gestart met het koppeltoernooi (inschrijving tot 10.45 uur). Dit toernooi bestaat uit alleen knock-out wedstrijden. Aansluitend wordt er om 15.00 uur gestart met het single toernooi (inschrijving tot 14.45 uur). Hierbij wordt wel eerst in poules gespeeld.

Voor beide categorieën ligt er een hoofdprijs klaar van 500 euro. Kan Derk Telnekes wederom beide hoofdprijzen opeisen? Wie een negendarter gooit tijdens de podiumwedstrijden kan een extra prijs van 1.250 euro verdienen.

Kijk voor meer informatie op staging2.openmarienheem.nl.