Open dag bij Doso in Olst

OLST – Van koemest naar koemestkorrels en groen gas.In 2015 begonnen drie jonge ondernemers aan een grote uitdaging. Op eigen terrein de mest van koeien bewerken met als eindproduct mest op maat en groen gas. Organisch, duurzaam en milieuvriendelijk. Ruim drie jaar later is het gehele productieproces gereed en de gemeente Olst-Wijhe een uniek en duurzaam bedrijf rijker. Op zaterdag 29 december opent Doso haar deuren voor het publiek. Iedereen die het bijzondere productieproces van dichtbij wil bekijken, is van harte welkom op de open dag. Op het terrein van Steunenberg Melkvee zijn de vergister, de Woxaio en de pers te bezichtigen en kan er een kijkje genomen worden in de stal. Kinderen kunnen deze dag de kalfjes aaien of komen springen op het springkussen.
De open dag vindt plaats op zaterdag 29 december van 10.00 tot 16.00 uur.
Locatie: Steunenbergerweg 7a in Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.