Onthulling van Vrijwilligersboom in Luttenberg

Onthulling van Vrijwilligersboom in Luttenberg

LUTTENBERG – Op vrijdag 7 december, de nationale vrijwilligersdag, wordt bij het terras van Elckerlyc in Luttenberg de Vrijwilligersboom onthuld. Deze boom, een kunstwerk van Frans van der Ven uit Almere, is gemaakt op verzoek van oud-Luttenberger Henri Brookson, als blijvend cadeau aan Luttenberg, dat dit jaar haar 700-ste verjaardag viert. De boomstam bestaat uit samenwerkende handen, in de takken staan woorden die de Luttenbergse aard symboliseren: aanpakken, feestvieren en eigenzinnig. Aan de uiteinden van de takken hangen medaillons van tekeningen van leerlingen van basisschool Esmoreit, de school waaraan Henri Brookson jaren geleden ook verbonden was. Op die medaillons hebben de kinderen hun ‘helden’ getekend, mensen waarvoor ze bewondering hebben. De onthulling is om 11.00 uur. Iedereen is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.