Onderhoudsproject SallandWonen in Den Nul afgerond

RAALTE – Eind november rondt SallandWonen de onderhoudswerkzaamheden aan 42 huurwoningen in Den Nul af. De bewoners van de woningen, zijn erg tevreden over het resultaat. Ondanks de overlast door de werkzaamheden, geven ze hoge cijfers voor alle onderdelen van het project. Het eindresultaat, de opgeknapte woning, krijgt zelfs een 8,1. De woningen in Den Nul zijn grondig geïsoleerd en zijn voorzien van zonnepanelen. Een deel van de woningen heeft hierdoor het energielabel A gekregen en een deel van de woningen het energielabel B. Waar nodig zijn badkamers en keukens opgeknapt, is er asbest verwijderd en zijn daken en kozijnen vernieuwd. SallandWonen heeft dit project uitgevoerd met aannemingsbedrijf Salverda uit ‘t Harde. Om de (aanstaande) afronding van het project te vieren, trakteerde SallandWonen vorige week dinsdag alle bewoners en betrokken bouwvakkers op koek en zopie, Marijke Kool, directeur-bestuurder van SallandWonen, sprak haar complimenten uit en bedankte iedereen voor de inzet en goede samenwerking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.