Oliebollenactie van Scouting Raalte

RAALTE – Scouting Raalte houdt ook dit jaar weer een oliebollenactie. De oliebollen (en appelbeignets) worden door een gerenommeerde echte bakker volgens ambachtelijk recept gebakken. De leden van de scouting gaan op vrijdag 28 en zaterdag 29 december langs de deuren in Raalte. Daarnaast zijn de verse oliebollen ook verkrijgbaar bij een stand bij de Welkoop in Raalte: op 28 en 29 december tussen 10.00 en 20.00 uur; op 30 december tussen 12.00 en 17.00 uur en op 31 december tussen 10.00 en 12.00 uur. De prijzen zijn: tien oliebollen voor 7 euro, vijf krentloze oliebollen voor 3,50 euro en zes appelbeignets voor 7 euro. Vooraf bestellen kan via tel. 0572-35 83 75 of via de website oliebollen.scouting-raalte.nl. De bestellingen worden bezorgd op zondag 30 en maandag 31 december, waarbij de kopers zelf het dagdeel kunnen bepalen. De opbrengst van deze oliebollenactie komt ten goede aan het scoutingspel van de jeugdleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.