Nieuwe opzet Boskampse kerstmarkt

BOSKAMP – Op vrijdag 7 december vindt op de Boskamp weer een grote kerstmarkt plaats. De Boskampse kerstmarkt heeft dit jaar een nieuwe opzet gekregen. De grote tent komt te vervallen, in plaats daarvan vindt een groot deel van de activiteiten plaats in Eetcafé Boskamp. De kerstmarkt duurt van 18.00 tot 21.00 uur.

Binnen staan de kramen en standjes met kerstartikelen en is er plaats ingeruimd voor enkele verzamelingen en schilderijen. De muziek wordt verzorgd door Just a Band uit Heeten en ook het bekende Rad van Fortuin staat daar opgesteld. Terwijl de ouderen zich vermaken bij de kraampjes of de muziek, kunnen de kinderen zich uitleven in de speciale speelhoek. Omdat de tent er niet meer staat, is er buiten op het kerstplein meer ruimte. Daar is ook een levende kerststal met o.a. schaapjes en een heuse kameel te vinden. Bezoekers kunnen zich in herderskledij laten fotograferen.
Verder zijn daar ook alle andere bekende onderdelen van de kerstmarkt te vinden: broodjes bakken, de draaimolen, de oliebollenkraam en de kerstbomenverkoop. Deze begint wat eerder om belangstellenden in de gelegenheid te stellen hun kerstboom bij daglicht te kopen. De verkoop van kerstbomen duurt van 14.00 tot 21.00 uur. Bomen kunnen eventueel de volgende morgen thuis bezorgd worden in Boskamp, Olst en omgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.