Nieuw interim-bestuur bij Wijhe ’92

WIJHE – Geke Wichems (interim-voorzitter), Cor Wellenberg (interim-penningmeester), Andre Brinkhuis (interim-accommodatie) en John Voppen (secretaris) vormen tot uiterlijk 1 september 2020 het nieuwe interim-bestuur van Wijhe ’92. Laatstgenoemde maakte ook deel uit van het vorige bestuur. Zij werden voorgesteld tijdens de recent gehouden alemene ledenvergadering.

Behalve het ‘passen op de winkel’ heeft het bestuur van de leden een aantal aandachtspunten gekregen. Zo wil men beachvelden realiseren, een tweede kunstgrasveld aanleggen en zorgen voor meer betrokkenheid van de leden. Tijdens de algemene ledenvergadering werd er ook afscheid genomen van het huidige bestuur. “Zij hebben zich altijd met ziel en zaligheid ingezet voor de vereniging en daar zijn wij ze dankbaar voor”, aldus Glenn Raucamp. Het afgetreden bestuur bestond uit John Strijdveen (penningsmeester), Martin Westerbeek (voorzitter), Wim Lankhorst (accommodatie) en Alexander Westenbrink (voetbalbestuur).