Home / Sallandcentraal / Naaiochtenden in Centraal Hart

Naaiochtenden in Centraal Hart

RAALTE – Het Centraal Hart in Raalte start met ingang van dinsdag 8 januari met wekelijkse naaiochtenden in het Grand Café. Daar worden dagelijks activiteiten georganiseerd voor bewoners, maar ook voor wijkbewoners. Het gaat bijvoorbeeld om handwerken, muziekmiddagen, bingo’s, klaverjassen en koersbal. Vanaf 8 januari komen daar dus de naaiochtenden bij. De deelnemers kunnen elke dinsdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur aanhaken. Zij mogen ook hun eigen klussen meebrengen zoals ritsen inzetten of kleding vermaken. Er is deskundige begeleiding aanwezig. De deelnamekosten bedragen 5 euro per keer (inclusief een kop koffie of thee). Zie verder www.centraal-hart.com/agenda.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.