MuSing geeft optreden in Mariënheem

MARIENHEEM – MuSing uit Raalte gaf gisterochtend een optreden in Mariënheem. Een muziekkoor onder leiding van Hans Groen. Hans Groen (1963) studeerde aan het Tilburgs Conservatorium keyboards en synthesizers en aan het Stedelijk Conservatorium Zwolle orgel lichte muziek (pop/jazz) bij Leon Kuijpers en kerkorgel bij Dorthy de Rooij. Het is opgericht in 2012 en leeftijd speelt geen rol want deze varieert van 20 tot 60 jaar. Tevens is dit koor multi-inzetbaar als Pop Koor of als Kerkkoor. Martin Lorkeers maakte deze foto in opdracht van samen Leefbaar Mariënheem

1 REACTIE

  1. Beste redactie, Helaas is de informatie gedateerd. Ik was dirigent in de tijd dat er ook nog een band meespeelde. In 2017 heeft Jurrian Keilholtz mijn plaats ingenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.