Motie N35 aangenomen, minister moet verbreding onderzoeken

SALLAND – De motie van kamerlid Maurits von Martels uit Dalfsen over het verbreden van de N35 is aangenomen. Daarmee wordt de minister gevraagd om verdubbeling van het aantal rijstroken tussen Nijverdal en Wijthmen te verbreden.

Dat meldt RTV Oost.

Vorige week diende Von Martels een motie in om de N35 versneld te voorzien van dubbele rijstroken. Nog vóór volgend voorjaar zou er een stappenplan moeten komen voor verbreding van de N-weg tussen Wijthmen en Nijverdal. Dit ging minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) te ver, zei ze toen de motie werd ingediend.

De kamer heeft nu vóór de motie gestemd en dat betekent dat de minister er toch serieus mee aan de slag zal moeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.