Moonlight Shoppen in Luttenberg

LUTTENBERG – Elckerlyc in Luttenberg staat op vrijdagavond 14 december weer in het teken van het Moonlight Shoppen. Het gaat om een kerstmarkt, zowel binnen als buiten. De bezoekers komen er een kleine dertig stands tegen vol artikelen en producten die wat te maken hebben met Kerstmis of de wintertijd. De Luttenbergse horeca verzorgt weer een proeverij. Het Haarlese popkoor Puur zorgt voor kerstliederen en ook fanfare de Bergklanken speelt een kerstrepertoire. Ook de Kerstman en enkele midwinterhoornblazers ontbreken niet. Daarnaast is de kerstmarkt natuurlijk sfeervol aangekleed met kerstbomen en vuurkorven en wordt er gezorgd voor glühwein en chocolademelk. De entree en het parkeren zijn gratis. Het Moonlight Shoppen duurt van 18.00 tot 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.