Midwintervertelling op de winterfair in Heeten

HEETEN – Een ijsbaan om de eerste rondjes van het jaar op te schaatsen, zelf broodjes bakken boven een vuurtje en luisteren naar een mooi winterverhaal: het kan op de Winterfair in Heeten.

Op zaterdag 8 december verkeren het Heetense Dorpsplein en Kulturhus Trefpunt Heeten helemaal in winterse sferen. Van 15.00 uur tot 18.00 uur kunnen bezoekers hier onder het genot van een glaasje glühwein kramen bezoeken, genieten van sfeervolle live muziek en luisteren naar de mooie midwintervertelling van verhalenverteller Stan Fritschy. Stan neemt zijn publiek mee naar de tijd waarin de Germanen in Heeten woonden, meer dan 1500 jaar geleden. Hij zal zijn verhaal meerdere keren vertellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.