Meditatiedag in Heino

HEINO – Op zaterdag 15 december vindt er weer een meditatiedag plaats in het parochiehuis van de RK kerk in Heino. Het thema is ‘Van donker naar licht’. Het programma bestaat uit een inleiding, zit- en loopmeditatie, uitwisseling en stilte. Ervaring met meditatie is niet per se nodig, maar wel handig. De meditatiesessies staan onder leiding van Jotika Hermsen. Het programma duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Deelname is op basis van een vrije gift. Wel graag een eigen kussen meenemen en zelf voor een lunch zorgen. Het parochiehuis is te vinden aan de Canadastraat 22 in Heino (ingang via Paalweg). Opgave via: W.Coumou@concepts.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.