Marco Dirksen nieuwe directievoorzitter Rabobank Salland

DEVENTER – Ed den Besten neemt in januari afscheid als directievoorzitter van Rabobank Salland. De Raad van Commissarissen van de bank heeft Marco Dirksen benoemd als nieuwe directievoorzitter.

Marco Dirksen is geboren in Lettele en woont met zijn gezin in Deventer. Het management bestaat naast Dirksen uit de in Raalte wonende Paul Maas (directeur Bedrijven) en de ook al lange tijd aan Rabobank Salland verbonden Annemiek Hiddink (manager Particulieren). De nieuwe directievoorzitter heeft er veel zin in om deze uitdaging aan te gaan. Dirksen: “Sinds mijn benoeming afgelopen april als directeur Bedrijven bij Rabobank Salland zie ik veel mogelijkheden. De bank staat er goed voor en investeert veel in Salland. Voor de komende periode zie ik het samen met mijn collega’s als belangrijke opdracht om onze maatschappelijke impact in Salland verder te vergroten. Salland heeft veel potentie en wij willen graag bijdragen aan een klimaat waarin het uitstekend wonen, leven, werken en ondernemen is!” RvC-voorzitter Karel Heijink over deze benoeming: “We zijn erg blij dat we met Marco Dirksen een lokaal betrokken opvolger van Ed den Besten hebben kunnen aanstellen. Ed zijn wij veel dank verschuldigd; hij draagt een sterke Rabobank Salland over aan Marco.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.