Man valt fietser aan in Raalte

  Zaterdagochtend is rond 5.45 een fietser aangevallen. De jongen reed volgens de politie richting de tunnel onder de Acacialaan. Bij de volkstuintjes stond een onbekende man. Hij rende op de jongen af en duwde hem. De fietser kwam ten val en raakte lichtgewond. 

  Het slachtoffer omschreef de aanvaller als een blanke man, tussen de 20 en 25 jaar oud en 1,80-1,90 lang. Hij droeg een donkere broek, een donkere jas en had zijn capuchon over zijn hoofd getrokken. Hij was in het bezit van een fiets.

  De politie verzoekt een ieder die meer informatie heeft om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.