Home / Uncategorized / Man valt fietser aan in Raalte

Man valt fietser aan in Raalte

Zaterdagochtend is rond 5.45 een fietser aangevallen. De jongen reed volgens de politie richting de tunnel onder de Acacialaan. Bij de volkstuintjes stond een onbekende man. Hij rende op de jongen af en duwde hem. De fietser kwam ten val en raakte lichtgewond. 

Het slachtoffer omschreef de aanvaller als een blanke man, tussen de 20 en 25 jaar oud en 1,80-1,90 lang. Hij droeg een donkere broek, een donkere jas en had zijn capuchon over zijn hoofd getrokken. Hij was in het bezit van een fiets.

De politie verzoekt een ieder die meer informatie heeft om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Lees ook

Terrassen in Raalte gisteren weer open – sfeerimpressie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.