Home / Algemeen / Lotte de Wit haalt gewonnen ‘SW4D-fiets’ op
.

Lotte de Wit haalt gewonnen ‘SW4D-fiets’ op

Het is alweer even geleden dat de Sallandse Wandelvierdaagse plaatsvond, maar het had nog een verrassend mooi staartje voor de Raaltese Lotte de Wit. Elk jaar doen de vierdaagse kinderen mee aan de prijzenverloting van de Sallandse Wandelvierdaagse. Al tien jaar lang schenkt Kruiper Tweewielers een gloednieuwe fiets naar keuze. En dit jaar werd op het hoofdpodium de startkaart van Lotte de Wit getrokken. Vol verwondering en ongeloof nam ze de symbolische hoofdprijs in handen. Vlak na de SW4D worden de kinderen in de winkel uitgenodigd om tussen al die mooie fietsen een keuze te maken. Het werd een stoere zwarte Cortina meidenfiets die nog niet in de winkel stond, maar begin december zou arriveren.

Donderdag was het zover. Uit handen van Caroline en Marcel Kruiper werd de fiets en de papieren overhandigd. Maar het goede nieuws houdt niet op. De organisatie van de SW4D heeft te horen gekregen dat ook de komende vijf jaar de fiets van Kruiper Tweewielers hoofdprijs blijft tijdens de prijzenverloting van het SW4D Kidsprogramma. “We waren al zeer dankbaar voor de jarenlange samenwerking, maar deze verlenging is geweldig”, aldus Maaike Heethaar namens de organisatie van de SW4D. “Voor vele kinderen is de fiets een extra motivatie om alle dagen deel te nemen.”

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.