Lijn 7 in het HOFtheater

RAALTE – De formatie Lijn 7 verzorgt op zaterdag 12 januari een concert in het HOFtheater. De band is niet onbekend in Raalte; Lijn 7 is al meer dan tien jaar vaste gast op Stöppelhaene. De band komt nu met een speciale theatershow.

Lijn 7 begon 21 jaar geleden als studentenband in Eindhoven en groeide in de loop der jaren uit tot een van de meestgevraagde feestbands van het land. Met de theatershow kijkt de band terug op de afgelopen jaren. Met in de theaters een vast dak in plaats van het tentzeil dat de band gewend is. ‘Gas eraf en dak erop’, is dan ook het motto. Natuurlijk speelt de band bekende Nederpop- en rockhits en smartlappen. Dat gebeurt aan de hand van diverse smakelijke anekdotes en veel humor. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten à 17,50 euro zijn verkrijgbaar via staging2.hoftheater.nl, tel. 0572-361361.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.