Home / Sallandcentraal / Lijn 7 in het HOFtheater

Lijn 7 in het HOFtheater

RAALTE – De formatie Lijn 7 verzorgt op zaterdag 12 januari een concert in het HOFtheater. De band is niet onbekend in Raalte; Lijn 7 is al meer dan tien jaar vaste gast op Stöppelhaene. De band komt nu met een speciale theatershow.

Lijn 7 begon 21 jaar geleden als studentenband in Eindhoven en groeide in de loop der jaren uit tot een van de meestgevraagde feestbands van het land. Met de theatershow kijkt de band terug op de afgelopen jaren. Met in de theaters een vast dak in plaats van het tentzeil dat de band gewend is. ‘Gas eraf en dak erop’, is dan ook het motto. Natuurlijk speelt de band bekende Nederpop- en rockhits en smartlappen. Dat gebeurt aan de hand van diverse smakelijke anekdotes en veel humor. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten à 17,50 euro zijn verkrijgbaar via www.hoftheater.nl, tel. 0572-361361.

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.