Landstede beste MBO van Overijssel

ZWOLLE/RAALTE/HARDERWIJK – Landstede MBO haalt hoge cijfers in de Keuzegids Mbo 2019, die dinsdag 18 december is uitgekomen. De onderwijsinstelling met opleidingen in Zwolle, Raalte en Harderwijk stijgt in totaal vijftien plaatsen ten opzichte van de vorige editie. Landstede MBO staat daarmee landelijk op een stevige zevende plaats. Daarnaast is Landstede MBO daarmee de beste MBO van Overijssel. Opleidingen die in de Keuzegids 75 punten of meer behalen, mogen zich Topopleiding noemen. Bij Landstede MBO zijn de Topopleidingen te vinden in de categorieën ICT Beheer en -Ontwikkeling, Recreatie en Toerisme, Schoonheidsverzorging, Luchtvaart, Voertuigentechniek en Ruimtelijke Vormgeving en Podiumtechniek. Vijf opleidingen van Landstede MBO zijn de beste van Nederland: Sport & Bewegen, Agroproductie, Verkoop, Handel & Ondernemen en Dieren. Die kwaliteit leverde eerder ook al zichtbare resultaten op. Zo liet de JOB-monitor 2018 een hogere studenttevredenheid in het mbo zien. Ook is het percentage studenten dat de opleiding verlaat met een diploma hoger dan het landelijk gemiddelde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.