Laatste expositie bij Cult aan Brugstraat

RAALTE – Liesbeth Satink exposeert tot eind februari bij Stichting Cult aan de Brugstraat 2 in Raalte. Het wordt de laatste expositie op de huidige locatie. Daar komt namelijk een appartementencomplex. “We hopen over een tijdje de draad weer op te pakken met de exposities, maar dan moeten we wel een nieuwe locatie hebben. Tips zijn welkom”, vertelt Sybilla Tonissen namens Stichting Cult. De stichting vormt de paraplu voor de activiteiten van een vijftal kunstenaars. De nieuwe ruimte moet aan hen allen plaats kunnen bieden. De kunstenaars hopen ergens anti-kraak (of met een gebruikersovereenkomst) in te kunnen. Ideeën en suggesties kan men mailen naar s.tonissen@home.nl. De laatste exposante, Liesbeth Satink, schildert stillevens, wintertaferelen en landschappen. Dit is de eerste keer dat ze met haar werk exposeert.