Home / Sallandcentraal / Laatste expositie bij Cult aan Brugstraat

Laatste expositie bij Cult aan Brugstraat

RAALTE – Liesbeth Satink exposeert tot eind februari bij Stichting Cult aan de Brugstraat 2 in Raalte. Het wordt de laatste expositie op de huidige locatie. Daar komt namelijk een appartementencomplex. “We hopen over een tijdje de draad weer op te pakken met de exposities, maar dan moeten we wel een nieuwe locatie hebben. Tips zijn welkom”, vertelt Sybilla Tonissen namens Stichting Cult. De stichting vormt de paraplu voor de activiteiten van een vijftal kunstenaars. De nieuwe ruimte moet aan hen allen plaats kunnen bieden. De kunstenaars hopen ergens anti-kraak (of met een gebruikersovereenkomst) in te kunnen. Ideeën en suggesties kan men mailen naar s.tonissen@home.nl. De laatste exposante, Liesbeth Satink, schildert stillevens, wintertaferelen en landschappen. Dit is de eerste keer dat ze met haar werk exposeert.

Lees ook

Jos en Willy Homma 60 jaar getrouwd

HEINO – Jos en Willy Homma-Lugtenberg uit Heino vierden vorige week dinsdag hun 60-jarig huwelijk. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.