Komt d’r is uut! voor senioren uit gemeente Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte houdt op woensdag 12 december een gezellige middag voor de ouderen uit alle gemeentelijke kernen. Die vindt plaats in een verwarmde tent op het parkeerterrein van het gemeentehuis. Raalte wil hiermee de ouderen in het zonnetje zetten, maar ook stimuleren om er even uit te gaan. De middag heeft dan ook de titel ‘Komt d’r is uut!’ gekregen.

Onder het genot van een drankje kunnen de bezoekers genieten van muziek. Er zijn spelletjes waar de senioren aan deel kunnen nemen. Over ieder dorp is een expositie met oude foto’s gemaakt en ook is de bibliotheek aanwezig. Voor de bezoekers die graag op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen is er een uitleg over het gebruik van tablets. Het programma is samengesteld in samenwerking met de ouderenbonden, Wijz Welzijn en stichting Evenmens.
Deze middag is bedoeld voor senioren uit alle dorpen van de gemeente Raalte. Het programma duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Vanaf 13.45 staat de koffie klaar in de mooi aangeklede en verwarmde tent. Aanmelden kan door een mail te sturen naar joukje.bos@raalte.nl. Telefonisch aanmelden kan via 06-20340049.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.