Koffieconcert van SallaBande

WIJHE – Stichting Vrienden Nicolaaskerk Wijhe presenteert op zondag 6 januari weer een koffieconcert in de Nicolaaskerk. Ditmaal is SallaBande te gast. Dit ensemble, een initiatief van de Wijhese pianiste Rianne Hoek van Dijke, bestaat uit enthousiaste vakmusici uit de regio Salland. Naast Rianne gaat het om Sylvia Graansma (fluit), Maaike Gerritsen (viool) en Jeroen van Dijk (cello). SallaBande geeft optredens met een knipoog, met vrijheid in de programmering, soms is er interactie met de toehoorders. De muziek wordt door de musici aangekondigd met achtergrondinformatie. De musici van SallaBande brengen composities van onder andere Bach, Haydn, Ravel en Rachmaninov ten gehore. Inloop is vanaf 11.30 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een collecte voor de musici en onkosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.