Home / Belangrijk / Koffieconcert Sincero in Strunk

Koffieconcert Sincero in Strunk

Koffieconcert Sincero in Strunk

HEINO – Vrouwenkoor Sincero uit Heino verzorgt op zondag 16 december een kerst-koffieconcert in cultuurboerderij Strunk in Raalte. De deel van de boerderij wordt speciaal voor de gelegenheid in kerstsferen aan gekleed. Het koor is een oude bekende van boerderij Strunk en heeft dit jaar een bijzonder en veelzijdig kerstprogramma samengesteld. Sincero bestaat uit 27 leden en zingt meestel drie- of vierstemmig. Sinds de zomer is het koor bezig om het kerstprogramma in te studeren. Aanvang is om 11.30 uur. De entree is 9 euro (donateurs 7 euro).

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.