Home / Sallandcentraal / Klaverjasmarathon in de Potstal

Klaverjasmarathon in de Potstal

HOONHORST – VV Hoonhorst en de tafeltennisvereniging uit Hoonhorst houden op zaterdag 5 januari weer de jaarlijkse klaverjasmarathon in de Potstal. Aanvang is om 09.30 uur. De kantine is geopend vanaf 08.45 uur voor een bakje koffie of thee. Tussen de middag wordt uiteraard weer stamppot boerenkool geserveerd. De kosten bedragen 12 euro per persoon. Opgave vóór 31 december bij Mieke Melenhorst, tel. 0529-401793 of Dennis Veneboer, mob. 06-29 345 967.

Lees ook

Dit jaar geen Zonneschijntocht

RAALTE – De Zonneschijntocht gaat dit jaar in verband met het coronavirus niet door. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.