Home / Sallandcentraal / Kerstworkshop bij Elckerlyc

Kerstworkshop bij Elckerlyc

LUTTENBERG – Thea Westenenk en Anita Oldemaat verzorgen op zaterdag 15 december van 10.00 tot 12.00 uur een kerstworkshop in gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg. De deelnemers maken een kerstkrans. De deelnamekosten bedragen 25 euro; dat is inclusief krans, wikkeldraad, decoratiemateriaal en een kopje koffie met wat lekkers. Graag zelf kerstgroen meenemen. Opgeven kan via elckerlyc22@gmail.com of bel 0572-301302.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.