Kerstsoosmiddag voor ouderen uit Wesepe en Averlo

WESEPE – De maandelijkse soosmiddag voor senioren uit Wesepe en Averlo op woensdag 19 december staat in het teken van Kerstmis. Het programma in het Wapen van Wesepe wordt gevuld met een optreden van het kinderkoor ‘De Vrolijke Noot’ uit Broekland. Het koor, dat bestaat uit twintig kinderen van de basisschool, brengt bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore. Er is muzikale begeleiding. Ook wordt er een kerstverhaal voorgelezen. Aanvang is om 14.30 uur. De kosten zijn 12,50 euro per persoon. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Mientje Lam, tel: 0570-531960. Contactpersoon voor vervoer is Jan Meuleman, tel. 0570-531519.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.