Kerstshoppen in Wijhe

Kerstshoppen in Wijhe

WIJHE – Tien mode- en lifestylewinkels in Wijhe bundelen op vrijdag 7 en zaterdag 8 december hun krachten voor het jaarlijkse Kerstshoppen. Het gaat om: DA-Bourquin, Ischa gewoon bijzonder, Ellen haarmode & huidverzorging, Elferink Mode, HEMA, Mico Bodywear & Lef Underwear, Per Voi, Bij Schulten, Stevens Optiek en Vloedgraven bloemen en wonen. Zij leggen de rode loper uit en zorgen dat er in en om hun winkel een echte kerstsfeer hangt. Bezoekers kunnen de nodige decemberinspiratie opdoen op het gebied van mode, kleding, gezichtsverzorging, haarmode, lingerie en bijzondere geschenken. Bij aankopen krijgt men een attentie cadeau. Daarvoor gelden wel spelregels die bij de deelnemende winkels zijn aangegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.