Kerstsfeer tijdens ‘Moonlight Shoppen’ in Luttenberg

De kersttijd staat weer voor de deur. Tijd dus om het kerstgevoel aan te wakkeren. En hoe kan dat beter dan met een kerstmarkt in een sfeervolle ambiance? Kerstmannen, sfeervolle verlichting en glühwein! In Luttenberg wordt vrijdagavond 14 december weer het Moonlight Shoppen georganiseerd. Een leuke gezellige braderie geheel in kerstsfeer, om met een goed gevoel de feestdagen in te gaan.

Het bijzondere aan het Moonlight Shoppen in Luttenberg is zijn kleinschaligheid. Het is een avondje in gezellige kerstsferen. Op die manier kunnen de mensen alvast in de juiste stemming komen om gezellig kerst te vieren. Het Moonlight Shoppen is al meerdere jaren succesvol in Luttenberg. Er zijn dit jaar zo’n dertig standhouders en de Luttenbergse horeca is ook aanwezig. Daarnaast is het Haarlese popkoor Puur er met sfeervolle moderne kerstliederen voor de muzikale omlijsting en zal de fanfare de Bergklanken diverse kerstliederen ten gehore brengen.

Moonlight Shoppen wordt vrijdag 14 december deels in Gemeenschapscentrum Elckerlyc en deels op het plein voor Elckerlyc aan de Butzelaarstraat in Luttenberg gehouden. Het Moonlight Shoppen opent om 18.00 uur haar deuren en duurt tot 21.00 uur. Entree en parkeren is beide gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.