Home / Sallandcentraal / Kerstsamenzang in WH Zwart Hal

Kerstsamenzang in WH Zwart Hal

Kerstsamenzang in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – In de WH Zwart Hal in Lemelerveld vindt op zaterdag 15 december een Kerstsamenzang plaats. Ad Huetink begeleidt de gezangen op orgel. Bekende liederen worden afgewisseld met enkele muzikale werken. Op het programma staan onder andere ‘Es ist das heil uns kommen her’ (J.S. Bach), ‘Daar is uit ’s werelds duistre wolken’ (J. Zwart), ‘Hear my Prayer’ (F. Mendelsohn)’, een improvisatie op bekende oude kerstliederen (A. Huetink) en ‘Heerlijk klonk het lied’ (F. Asma). Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren kan op tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl. De netto-opbrengst komt ten goede aan de Manege zonder Drempels in Bennekom en Kindertehuis Jemima in Bethlehem.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.