Kerstsamenzang in WH Zwart Hal

Kerstsamenzang in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – In de WH Zwart Hal in Lemelerveld vindt op zaterdag 15 december een Kerstsamenzang plaats. Ad Huetink begeleidt de gezangen op orgel. Bekende liederen worden afgewisseld met enkele muzikale werken. Op het programma staan onder andere ‘Es ist das heil uns kommen her’ (J.S. Bach), ‘Daar is uit ’s werelds duistre wolken’ (J. Zwart), ‘Hear my Prayer’ (F. Mendelsohn)’, een improvisatie op bekende oude kerstliederen (A. Huetink) en ‘Heerlijk klonk het lied’ (F. Asma). Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren kan op tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site: staging2.huetink-royalmusic.nl. De netto-opbrengst komt ten goede aan de Manege zonder Drempels in Bennekom en Kindertehuis Jemima in Bethlehem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.