Kerstsamenzang in Plaskerk Raalte

RAALTE – Op zondag 16 december vindt de jaarlijkse kerstsamenzang in de Plaskerk in Raalte plaats. De bezoekers zingen gezamenlijk een aantal kerstliederen. Organist Klaas Bos verzorgt de muzikale ondersteuning. Daarnaast werkt ook herenkoor de Pompedoers uit Heino mee. Aanvang is om 17.00 uur. Voorafgaand aan de kerstsamenzang, van 13.30 tot 17.00 uur, is de kerk geopend voor bezichtiging. De bezoekers kunnen onder andere kijken naar een expositie van werken van Mieke van Houselt. Daarnaast zijn ook de geconserveerde platondschilderingen te bewonderen. Er is een stand van het Nederlands Bijbelgenootschap. Iedereen is welkom. Die middag is het ook koopzondag in het centrum van Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.