Kerstmiddag in Heeten met Brook Duo

HEETEN – Het Brook Duo is op woensdag 19 december te gast tijdens de jaarlijkse kerstmiddag van de activiteitengroep 55 plus in de kerk van Heeten. De twee brengen de voorstelling ‘De Kas-Klokken Zwiegt’. Het stuk is geschreven door Gert Jan Oplaat. Het verhaal wordt afgewisseld met dialectliedjes en kerstliederen. Er is geen pauze. De voorstelling is bedoeld voor ouderen uit Heeten en Schoonheten. De kerk is geopend vanaf 13.15 uur. Kaarten à 7,50 euro zijn te koop bij de Fa. Simons en Bakkerij Bosgoed en op de dag zelf bij de ingang van de kerk. Aansluitend is er voor de 55-plussers een koffietafel bij Brasserie Dert13N. Kosten 15 euro per persoon. Na afloop van de voorstelling wordt het boek van Gert Jan, ‘De Kerstklokken zwijgen’, voor 10 euro te koop aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.