Home / Sallandcentraal / Kerstmarkt Wijhe net voor de eerste sneeuw

Kerstmarkt Wijhe net voor de eerste sneeuw

WIJHE – Terwijl de eerste sneeuw van deze winter op komst was, trok de jaarlijkse Wijhese kerstmarkt zaterdagavond weer veel bezoekers. Zij kregen een warm welkom in het dorpscentrum van de vele standhouders, muzikanten en bij de theatervoorstelling van leerlingen van de Capellenborg.

Rond de Nicolaaskerk, het stralend middelpunt van de activiteiten, voerden leerlingen van de theaterstroomklas drie maal ‘De Rattenvanger van Hamelen’ op, vertaald naar ‘De Rattenvanger van Wijhe’. Ook zij mochten zich verheugen op een grote belangstelling. Bezoekers konden in de Niclolaaskerk genieten van diverse, laagdrempelige optredens en buiten stond de levende kerststal opgesteld. Als ook de wensboom, die aan het einde van de avond vol hing met geschreven wensen van zowel kinderen als volwassenen. In de sfeervol verlichte Langstraat struinde een grote stroom mensen langs de vijftig kramen.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.